Καλή χρονιά σε όσους / όσες από τους περσινούς μαθητές επισκέπτονται το wiki!

Καλή δύναμη, κουράγιο και αισιοδοξία στην προετοιμασία σας!


Αφιερωμένο (το βίντεο που ακολουθεί) σε σας που μεγαλώνετε για να αισθανθείτε, να σκεφτείτε, να συζητήσετε, να αναρωτηθείτε. Για τις σχέσεις των δύο φύλων, και ίσως,κάποιοι από σας, για τη διαδρομή της ζωής και του κάθε ανθρώπου, το ρόλο της τέχνης, την τέχνη στη σημερινή εποχή.
Η Marina Abramovic, που θα δείτε στο βίντεο, είναι μία σημαντική καλλιτέχνης με εργαλείο τον ίδιο της τον εαυτό, το σώμα της, στο είδος που αποκαλείται performance. Ανήκει στο ενδιάμεσο των παραστατικών αλλά και των εικαστικών τεχνών.
Αν σας ενδιαφέρει να καταλάβετε περισσότερο τις σχέσεις των προσώπων που θα δείτε μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες.Το μέλος MarinaTwnVraxwn μπορεί να χρησιμοποιεί αυτό το όνομα ως username και το επίθετο του καθηγητή που της ανέθεσε την παρουσίαση ως password
Αφού κάνετε sign in ως μέλη και μπείτε στο wiki μπορείτε να πάτε δεξιά και επάνω στο όνομά σας και να πατήσετε το κουμπί settings αλλάζοντας με edit (επεξεργασία) το όνομα, password profil και ό, τι άλλο θέλετε.
Επίσης δεξιά στο pages and files μπορείτε να ανοίξετε δική σας σελίδα. (New Page)


Για Black Sea: Η Μαρίνα των Βράχων του Ελύτη κάνει διάλογο με τη Μαρία Νεφέλη (under construction: προς το παρόν το κείμενο )

Εάν είστε ήδη μέλη ενός wiki δοκιμάστε πρώτα με sign in και εάν δεν μπείτε έτσι κάνετε join .


Διαγωνισμός διηγήματος "Στέλιος Ξεφλούδας"Μαρία Νεφέλη το έργο όλο από scribd


(και χάριν παιδιάς και ενημέρωσης θυμίζω το Μονόγραμμα του Ελύτη που αναφερόταν στο κείμενο που διαβάσαμε στην τάξη την Τετάρτη: Το Μονόγραμμα από την Ιστοσελίδα Σπουδαστήριο Νέου Ελληνισμού